Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı [11.04.2015]

11 Nisan Survivor ödül oyunu kim kazandı? 11.04.2015 cumartesi günü Tv8 Survivor All Star yarışması Ödül oyunu penaltı atmaca idi. Survivor ödül oyununda Gönüllüler ve Ünlüler kıyasıya penaltı atışması yaptılar. Ödül oyununda parkuru geçip topa ilk dokunan penaltı atışına hak kazanıyor. İlk atan gol atamadığında diğer yarışmacı penaltı atmaya hak kazanıyor.

Ünlüler takımından Pascal, Gönüllüler takımından da Hasan ilk kaleye geçen isim oldular. Survivor ödül oyunu sırasında yine Hasan, Turabi ve Hilmicem arasında sürekli tartışma ve atışmalar şeklinde geçmesi dikkatlerden kaçmadı.
[post_ad]

11 Nisan Survivor All Star Ödül yarışmasında Ünlüler takımından Merve'nin düşmesi ise herkesi korkuttu.

Ünlüler takımı penaltı atışlarında 9-7 üstünlük sağlamış iken Hakan ve Turabi yarıştılar, Turabi etabı önde tamamlayacağı sırada düşmesi sonucu ilk Hakan geldi ve penaltı atışında topu dışarıya attı. Turabi atışında gol olunca durum 9-8 oldu ve büyük avaraj kaçırmış oldular. Hakan'ın artistik hareket yaptığını düşünen Pascal Hakan'a sitemde bulundu.
Merve Aydın ve Begüm son yarışmacılar yarıştı. Ünlüler 9 Gönüllüler 8 sonucunda Merve ilk gelerek penaltıyı atarsa ödül Ünlülerin olacaktı fakat Merve 2 kez penaltı kaçırdı, Begüm ilkini kaçırdı ikincide attı ve durum 9-9 a geldi

Eşitlik durumunda seri penaltılara geçildi. 5 seri penaltı sonucunda gönüllüler kazandı.

11 Nisan 2015 Ödül oyununu 10-9 gönüllüler kazanarak döner ödülünü kaptılar.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski