29.04.2015 Nisan Günlük Burç Yorumları

29 Nisan Burç yorumları, 29.04.2015 günlük burç yorumları. Sitemizde 29 nisan burç yorumlarını ve 29 Nisan hangi burç sorusuna yanıt olarak burç yorumlarını veriyoruz.

29 Nisan 2015 pazartesi Günlük Burç Yorumları
29.04.2015 çarşamba burç yorumları. Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili bütünü görüp, işlerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Yeni yolculuklar planlayacağınız zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam iç uyumunuzu hissedebilirsiniz.

29 Nisan 2015 Koç Burcu Yorumu, 29.04.2015 Koç Burcu
İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bugün, kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen, Ay burcunuzda ilerlerken, size kararsızlık duygusu yaşatıyor. Yaşadığınız değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

29 Nisan 2015 Boğa Burcu Yorumu,29.04.2015 Boğa Burcu
Gün boyunca finansal konularınıza kalıcı çözümler getirebilir, maddi konulardaki problemlerinize çözüm bulabilir ve ilişkilerinizde ruhunuzu mutlu eden yeni bir ilişki modeli yaratarak, geçmişten bugüne sorunlara çözüm bulabilir, daha anlayışlı, merhametli ve sevgi dolu bir model geliştirebilirsiniz. İlişkilerde görüşmeler ve iletişim için uygun bir gündesiniz.

[post_ad]
29 Nisan 2015 İkizler Burcu Yorumu,29.04.2015 İkizler Burcu
Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz.
29 Nisan 2015 Yengeç Burcu Yorumu, 29.04.2015 Yengeç Burcu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz.

29 Nisan 2015 Aslan Burcu Yorumu, 29.04.2015 Aslan Burcu
Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var. Günlük burç yorumları Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın. Not: instagram.com/niobeaslitemel adresinden genel burç yorumlarınızın detaylarını aylık olarak takip edebilirsiniz.

29 Nisan 2015 Başak Burcu Yorumu, 29.04.2015 Başak Burcu
Gelecekle ilgili yeni beklentiler içine gireceğiniz bir gündesiniz. Çalışma hayatınızda alacağınız desteklerle, işlerinizi daha kolay sonuç alabileceksiniz. Ümit ettiğiniz konularda yapıcı koşullar söz konusu. Gün içinde zevk aldığınız şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Akşam arkadaşlarınızla birlikte plan yapmak iyi olabilir.
29 Nisan 2015 Terazi Burcu Yorumu, 29.04.2015 Terazi Burcu
Sizi istediğiniz yere taşıyabilecek şeylere şimdiden sahip olsanız da, işleri hızlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişileri de tanıyorsunuz ve bu kişilerden destek alma olasılığınız da yüksek. Günlük burç yorumları Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın. Not: instagram.com/niobeaslitemel adresinden genel burç yorumlarınızın detaylarını aylık olarak takip edebilirsiniz

29 Nisan 2015 Akrep Burcu Yorumu, 29.04.2015 Akrep Burcu
Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz.


29 Nisan 2015 Yay Burcu Yorumu
GYeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili bütünü görüp, işlerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Yeni yolculuklar planlayacağınız zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam iç uyumunuzu hissedebilirsiniz.
29 Nisan 2015 Oğlak Burcu Yorumu
Yeni şeyler denemek, yeni insanların olduğu yerlerde kendinizi göstermek, potansiyelinizi sergilemek ve beğeni almak bugün sizi biraz zorlayabilir. Eğer bir görüş ya da danışmanlık alacaksanız açık olmak size fayda sağlayacak.

29 Nisan 2015 Kova Burcu Yorumu
Gün boyunca arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir, sosyal ortamlar, düğünler, davetler ve organizasyonlarda yer alabilir, görüşmeler gerçekleştirebilir ve ilişkilerinizde yeni ve çözüm odaklı kararlar üretebilirsiniz.


29 Nisan 2015 Balık Burcu Yorumu
Yapabileceğinize inandığınız konularda kendinize güveninizin daha da artacağı günlerdesiniz. Günlük burç yorumları Karşınızdaki kişileri de, bu anlamda en doğru kişi olduğunuza rahatlıkla inandırabilirsiniz. Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın. Not: instagram.com/niobeaslitemel adresinden genel burç yorumlarınızın detaylarını aylık olarak takip edebilirsiniz.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski