27.04.2015 Günlük Burç Yorumları

27 Nisan Burç yorumları, 27.04.2015 günlük burç yorumları. Sitemizde 27 nisan burç yorumlarını ve 27 Nisan hangi burç sorusuna yanıt olarak burç yorumlarını veriyoruz.

27 Nisan 2015 pazartesi Günlük Burç Yorumları
27.04.2015 pazartesi burç yorumları. Eğitim süreçleri, davalar ve iletişim konusunda fırsatlara açık olduğunuz bugün, enerjinizi istekli, iradeli, kararlı ve net olarak insanlara ifade edebilir, yeteneklerinizi sergileyebilir, yolculuklardan fayda elde edebilir ve eşiniz, yakın dostlarınız ve partnerinizle kaliteli iletişim kurarak ilişkilerinizi iyileştirebilir, ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırabilirsiniz.

27 Nisan 2015 Koç Burcu Yorumu, 27.04.2015 Koç Burcu
İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bugün, kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen, Ay burcunuzda ilerlerken, size kararsızlık duygusu yaşatıyor. Yaşadığınız değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

27 Nisan 2015 Boğa Burcu Yorumu,27.04.2015 Boğa Burcu
Gün boyunca finansal konularınıza kalıcı çözümler getirebilir, maddi konulardaki problemlerinize çözüm bulabilir ve ilişkilerinizde ruhunuzu mutlu eden yeni bir ilişki modeli yaratarak, geçmişten bugüne sorunlara çözüm bulabilir, daha anlayışlı, merhametli ve sevgi dolu bir model geliştirebilirsiniz. İlişkilerde görüşmeler ve iletişim için uygun bir gündesiniz.

[post_ad]
27 Nisan 2015 İkizler Burcu Yorumu,27.04.2015 İkizler Burcu
Yapmayı planladığınız işleriniz için, yeni yapılanmalar içinde olacaksınız. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmakta fayda var.
27 Nisan 2015 Yengeç Burcu Yorumu, 27.04.2015 Yengeç Burcu

Eğitim süreçleri, davalar ve iletişim konusunda fırsatlara açık olduğunuz bugün, enerjinizi istekli, iradeli, kararlı ve net olarak insanlara ifade edebilir, yeteneklerinizi sergileyebilir, yolculuklardan fayda elde edebilir ve eşiniz, yakın dostlarınız ve partnerinizle kaliteli iletişim kurarak ilişkilerinizi iyileştirebilir, ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırabilirsiniz.

27 Nisan 2015 Aslan Burcu Yorumu,27.04.2015 Aslan Burcu
Bugün keyif almayı ve kafanızı dağıtıp rahatlamayı planlıyorsanız öğleden sonra için yapılacak planlara uymaya çalışın. Günün ilk yarısı bu tarz konular coşku yerine sıkıntılı ruh halleri verebilir.Kişisel çatışmalar gündemde.

27 Nisan 2015 Başak Burcu Yorumu, 27.04.2015 Başak Burcu
Gün boyunca ilişkilerinizde şifa, iyileşme ve dönüştürme enerjisi ile, geçmişte bugüne sorunlu olan konuları iyileştirebilir, sorunlara çözüm bulabilir, hayatınız açısından maddi manevi sizi ileriye taşıyacak kararlar alabilirsiniz.
27 Nisan 2015 Terazi Burcu Yorumu, 27.04.2015 Terazi Burcu
Gün boyunca finansal konularınıza kalıcı çözümler getirebilir, maddi konulardaki problemlerinize çözüm bulabilir ve ilişkilerinizde ruhunuzu mutlu eden yeni bir ilişki modeli yaratarak, geçmişten bugüne sorunlara çözüm bulabilir, daha anlayışlı, merhametli ve sevgi dolu bir model geliştirebilirsiniz. İlişkilerde görüşmeler ve iletişim için uygun bir gündesiniz.

27 Nisan 2015 Akrep Burcu Yorumu, 27.04.2015 Akrep Burcu
Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı ve kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız.


27 Nisan 2015 Yay Burcu Yorumu
Gün boyunca aşk hayatınızda sizi mutlu eden diyaloglar geliştirebilir, görüşmelere katılabilir, seyahatler ve eğitim konularında destek alabilir, eşiniz, partneriniz ve yakın dostlarınızla keyifli ve kaliteli diyaloglar geliştirerek ilişkilerinize empati ve anlayış katarak mutlu hissedebilirsiniz.
27 Nisan 2015 Oğlak Burcu Yorumu
Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Olaylara yaklaşımınız çok daha farklı ve kuralcı olacak. Karşı tarafın bu konuda size vereceği fikirleri önemsemelisiniz.

27 Nisan 2015 Kova Burcu Yorumu
Gün boyunca arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir, sosyal ortamlar, düğünler, davetler ve organizasyonlarda yer alabilir, görüşmeler gerçekleştirebilir ve ilişkilerinizde yeni ve çözüm odaklı kararlar üretebilirsiniz.


27 Nisan 2015 Balık Burcu Yorumu
Sabah saatlerinde evde hafifi bir gerginlik olabilir. Uzatmazsanız eğer, günün geri kalanında, özellikle de akşam saatlerinde keyfiniz ve huzurunuz bol olacak. Aile içinden biri ile ilgili mutlu gelişmeler yaşanabilir.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski