26.04.2015 Günlük Burç Yorumları

26 Nisan Burç yorumları, 26.04.2015 günlük burç yorumları. Sitemizde 26 nisan burç yorumlarını ve 26 Nisan hangi burç sorusuna yanıt olarak burç yorumlarını veriyoruz.

26 Nisan 2015 Salı Günlük Burç Yorumları
26.04.2015 pazar burç yorumları. Gün boyunca etkili iş görüşmeleri gerçekleştirebilir, yakın çevre ve yolculuklardan, eğitimlerden fayda görebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki görüşmelerinizde iyi iletişim kurabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde zihninizi temiz ve berrak tutmalı, olumlu duygularda kalmaya özen göstermelisiniz. Beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz.

26 Nisan 2015 Koç Burcu Yorumu, 26.04.2015 Koç Burcu
Yaşamda, talebinizin çok fazla olduğu bir gün içindesiniz. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız. Gezegenlerin olumlu desteği sayesinde, kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, küçük hatalar neden olabilir.

26 Nisan 2015 Boğa Burcu Yorumu,26.04.2015 Boğa Burcu
Yapılması gereken görevler konusunda, kendinizden emin bir şekilde duygularınızı ortaya koyuyorsunuz.. Kendisini sizin kadar iyi ifade edene az rastlanır. Görsel işlerle uğraşmayı çok sevdiğinizi için, yeteneğinizi istediğiniz gibi sergileyebileceğinizi bir gün. Aşkta gerçekten iyi niyetlisiniz. Anlaşılmaya ihtiyacınız var.

[post_ad]
26 Nisan 2015 İkizler Burcu Yorumu,26.04.2015 İkizler Burcu
Karşılıklı ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Eşiniz ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde kısıtlandığınızı hissettiğiniz durumlar yaşanabilir. Yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde risk almak çok daha kolay olabilir. Sonuçlarına katlanamayacağınız hareketler yapmamaya özen göstermelisiniz.
26 Nisan 2015 Yengeç Burcu Yorumu, 26.04.2015 Yengeç Burcu

Çalışma koşullarındaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı çok daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Öğle saatlerinde duygusal engeller oluşabilir. Kendinizin kısıtlandığını hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde bu sıkışıklık tartışmalara neden olabilir. Akşam saatlerinde rahatlayacak faaliyetlerde bulunmak size iyi gelecektir.

26 Nisan 2015 Aslan Burcu Yorumu,26.04.2015 Aslan Burcu
Gün boyunca etkili iş görüşmeleri gerçekleştirebilir, yakın çevre ve yolculuklardan, eğitimlerden fayda görebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki görüşmelerinizde iyi iletişim kurabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde zihninizi temiz ve berrak tutmalı, olumlu duygularda kalmaya özen göstermelisiniz. Beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz.

26 Nisan 2015 Başak Burcu Yorumu, 26.04.2015 Başak Burcu
Yapmayı düşündüğünüz bir çok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Parasal tablonunuz sürekli değişerek, sizin tarzınızın dışına çıkıyor ve olayların abartılmasına neden oluyor. Hassas yapınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.Bugün her şeyi sorgulayabilirsiniz..
26 Nisan 2015 Terazi Burcu Yorumu, 26.04.2015 Terazi Burcu
İş hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız sorumluluklar sizi yorabilir. Gün içindeki yoğunluğunuz artabilir. Akışta kalmaya çalışın. Ufak tefek tartışmaları büyütmemeye özen gösterin. Annenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde yapacağınız sanatsal faaliyetler rahatlamanızı sağlayacaktır.

26 Nisan 2015 Akrep Burcu Yorumu, 26.04.2015 Akrep Burcu
Evinize ait konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Emlak ile ilgili konularda değişiklikler yaşanabilir. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizdeki sorunları hızlıca çözmek sizi keyiflendirecektir. Zaman zaman işlerinizdeki yavaşlama canınızı sıkabilir.


26 Nisan 2015 Yay Burcu Yorumu
Gün boyunca etkili iş görüşmeleri gerçekleştirebilir, yakın çevre ve yolculuklardan, eğitimlerden fayda görebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki görüşmelerinizde iyi iletişim kurabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde zihninizi temiz ve berrak tutmalı, olumlu duygularda kalmaya özen göstermelisiniz. Beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz.
26 Nisan 2015 Oğlak Burcu Yorumu
Sizin için önemli olan; bir işin istenilen şartlarda çıkarılmasıdır. Bu nedenle beraber iş yaptığınız insanlara karşı hareketlerinizde, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bugün derin duygusallığınızdan çok, anaçlık hisleriniz baskın. Partnerinize karşı fazla duyarlı davranıyorsunuz.

26 Nisan 2015 Kova Burcu Yorumu
Bugün arkadaş çevrenizle yapılan etkinlikler, sosyal ortamlar ve toplantılarda yer alabilirsiniz. Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile iş hayatınızda, iletişim alanlarında, görüşmelerinizde ve haberleşme konusunda problemler yaşayabilirsiniz, ancak bu görünüm geçmişten bugüne beklediğiniz sizin için son derece önemli bir haberi de size getirebilire sahipsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu; dağınık olmamak ve işlerinizi düzgün bir şekilde yapmaya çalışmaktır.


26 Nisan 2015 Balık Burcu Yorumu
Elinizde olmayan konular yüzünden kayıplar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde duygusal açıdan engeller hissedebilirsiniz. Sizi yoran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşama doğru planlarınızda değişiklik yaşanabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski