24 Nisan İstanbul At Yarışı Tahminleri Yorumları

Ne kadar at yarışlarına ilgisiz olsamda sizlerden gelen istekler doğrultusunda  sitemizde at yarışı tahminlerine yer vereceğiz. 24 Nisan İstanbul at yarışı tahminleri, at yarışı yorumları ve altılı ganyan tahminlerini vereceğiz.

24 Nisan İstanbul At Yarışı tahminleri yorumları
1.ayak: Uzun mesafeyi seven GÖKÇEER, üçüncülüğünde dikkat çeken MUHTARINOĞLU ve artan formuyla KALAYCI en şanslı safkanlardır. UNUTULMAZ, ALTINKILIÇ ile TUĞKAN daha sonraki şanslılardır.
[post_ad]
2.ayak: Yarış hazırlıklarında formda görünen WILLPOWER eküri avantajıyla birlikte en şanslı safkandır. ALY GIRL ile ADAKARASI rakipleri olup, HRD BABY sürpriz.

3.ayak: Galobunda iyi görünen PRINCESS FIONA, formda MADEMOISELLE, son yarışı ölçü olmayan GRAND AKARCA ile BETİFERİ arasındaki mücadeleye BENGUN da katılabilir.

4.ayak: Son yarışları etkili olan AL NERİ ilk şanslı isimdir. Arka arkaya kazanan KOCAMANTINAZ ile formda MY GRAND BOY rakipleri olup BEYAZ BULUT sürpriz.

5.ayak: Son yarışı ölçü olmayan AZELHAN iyi formuyla günün bankosudur.

6.ayak: Adana’dan hazır gelen KARA MAHMUT, hazırlıklarındaki performansıyla göz dolduran AKFIRAT ile PEPE eşit şanslı isimlerdir.

24 Nisan İstanbul Altılı ganyan tahmini

1.ayak: 2-9-3-8-4-10
2.ayak: 6-8-7-10
3.ayak: 7-4-2-1-5
4.ayak: 4-5-6-2
5.ayak: 3
6.ayak: 4-3-2

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski