24.04.2015 Günlük Burç Yorumları

24 Nisan Burç yorumları, 24.04.2015 günlük burç yorumları. Sitemizde 24 nisan burç yorumlarını ve 24 Nisan hangi burç sorusuna yanıt olarak burç yorumlarını veriyoruz.

23 Nisan 2015 Salı Günlük Burç Yorumları
24.04.2015 cuma burç yorumları. Gizli kalmış konularla ilgili olarak kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kabullenme içine girmeniz sizin için daha iyi olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatler iletişim açısından çok daha yoğun geçebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.
24 Nisan 2015 Koç Burcu Yorumu, 24.04.2015 Koç Burcu
Gün içinde finansal konular, para alış verişi, alım satım ve artan özgürlük ihtiyacınız odak noktanız olurken, Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile iş hayatınız, eğitim süreçleriniz, doktorlar, öğretmenler ve seyahatlerle ilgili karışıklık ve olası yanlış anlaşılmalara açık bir günden geçiyorsunuz. Bu sebeple örneğin bugün bir tahlil yaptıracaksanız bunu ilerleyen günlerde yenilemeniz gerekebilecektir.

24 Nisan 2015 Boğa Burcu Yorumu,24.04.2015 Boğa Burcu
Sorumlu olduğunuz alanlarda ciddi bir çalışma temposu ve konsantrasyon sağlayarak, zor şartlarda kazanım yeteneği sağlaması yönüyle öğretici etkiler verecektir. Bugün düşüncelerinizi sezgilerinizle birleştirerek, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda adımlar atacaksınız. Birçoğunuz sanat aktiviteleri ile maddi kazanımlar elde edeceksiniz.

[post_ad]
24 Nisan 2015 İkizler Burcu Yorumu,24.04.2015 İkizler Burcu
Bugün arkadaş çevrenizle yapılan etkinlikler, sosyal ortamlar ve toplantılarda yer alabilirsiniz. Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile iş hayatınızda, iletişim alanlarında, görüşmelerinizde ve haberleşme konusunda problemler yaşayabilirsiniz, ancak bu görünüm geçmişten bugüne beklediğiniz sizin için son derece önemli bir haberi de size getirebilir 
24 Nisan 2015 Yengeç Burcu Yorumu, 24.04.2015 Yengeç Burcu

Gücünüzü mantıklı davranışlarınızdan alıyorsunuz. Olaylara keskin bir bakış açısı getirirken, sizi tenkit edenlere karşı savunma mekanizmanız hazır. Bugün, arkadaşlarınızın davranış biçimlerini yargılamanız, size yeni bir performans sağlayacak. Onların görüşlerini, önemli bir şekilde etkiliyor ve yönlerini değiştiriyorsunuz.

24 Nisan 2015 Aslan Burcu Yorumu,24.04.2015 Aslan Burcu
Partnerinizin maddi destek alacaksınız. Bu dönemde; maddi konularla ilgili bilançolarını gözden geçirerek beklemede kalabilir, parasal konularda daha da detaylara inerek stratejiler geliştirebilirsiniz. Bu arada fantastik konulara ilgi duyabilirsiniz. Size hitap eden hobi niteliğinde bir konuda yoğunlaşarak, yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz. 

24 Nisan 2015 Başak Burcu Yorumu, 24.04.2015 Başak Burcu
Gizli kalmış konularla ilgili olarak kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kabullenme içine girmeniz sizin için daha iyi olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatler iletişim açısından çok daha yoğun geçebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

24 Nisan 2015 Terazi Burcu Yorumu, 24.04.2015 Terazi Burcu
Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Sanatsal tarafınız ağır basabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Gün içinde uğraştığınız işlerde pratik çözümler yaratacağınız zamanlar var.

24 Nisan 2015 Akrep Burcu Yorumu, 24.04.2015 Akrep Burcu
Evinize ait konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Emlak ile ilgili konularda değişiklikler yaşanabilir. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizdeki sorunları hızlıca çözmek sizi keyiflendirecektir. Zaman zaman işlerinizdeki yavaşlama canınızı sıkabilir.


24 Nisan 2015 Yay Burcu Yorumu
Tartışmaların gündeme geleceği ve dilinizin sivrileşeceğini düşünürseniz, kalp kırma olasılığınız yüksek olacak Kişisel başarılarınız çevreniz tarafından rağbet görecek. Yine bu gün eleştirilere hedef olabilirsiniz. Kendinizi bir çok tartışmanın ortasında bulabilir ve taraf tutmak zorunda kalabilirsiniz.
24 Nisan 2015 Oğlak Burcu Yorumu
Gün içinde odak noktanız ruhsal durumunuz, geçmişten bugüne getirdiğiniz ilişkiler ve size katkıları olurken, Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile eşinizi, partneriniz, dostlarınız ve aileniz için harcamalar yapabilir, finansal konularda geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde emin olmadığınız hiçbir konu hakkında partnerinizi yargılamamanız gereken bir gündesiniz.

24 Nisan 2015 Kova Burcu Yorumu
Bugün arkadaş çevrenizle yapılan etkinlikler, sosyal ortamlar ve toplantılarda yer alabilirsiniz. Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile iş hayatınızda, iletişim alanlarında, görüşmelerinizde ve haberleşme konusunda problemler yaşayabilirsiniz, ancak bu görünüm geçmişten bugüne beklediğiniz sizin için son derece önemli bir haberi de size getirebilire sahipsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu; dağınık olmamak ve işlerinizi düzgün bir şekilde yapmaya çalışmaktır.


24 Nisan 2015 Balık Burcu Yorumu
Düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski