19.04.2015 Günlük Burç Yorumları

19 Nisan Burç yorumları, 19.04.2015 günlük burç yorumları. Sitemizde 19 nisan burç yorumlarını ve 19 Nisan hangi burç sorusuna yanıt olarak burç yorumlarını veriyoruz.

19 Nisan 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları
19.04.2015 pazar burç yorumları. Kişisel görünümünüze, tutumunuza, davranışlarınıza odaklanabilir, değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı çok daha etkin bir şekilde kullanmak isteyebilirsiniz. Çevrenizde fark edilebilir, dikkat çekici bir görünüm sergileyebilirsiniz.

Günlük Koç Burcu Yorumları   / 19 Nisan 2015 Pazar
Ay Balık burcunda ilerlemeyi sürdürürken duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Olayları akışına bırakmanız gerekebilir, zira kontrol gücünüz oldukça zayıf olabilir. Elinizde olmadan gelişen olaylara seyirci kalmanız mümkün.

19 Nisan 2015 Pazar Boğa Burcu Yorumları   / 19 Nisan 2015 Pazar
Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Arkadaşlık ilişkilerinizde, sosyal grup ve organizasyonlarda yer alabilir, oldukça cömert ve fedakar bir tutum sergileyebilirsiniz. İlişkilerinizde olayları gidişata bırakabileceğiniz duygusal bir gün geçirebilirsiniz.

19 Nisan 2015 Pazar İkizler Burcu Yorumları   / 19 Nisan 2015 Pazar
Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ederken, iş yaşamınızda ve iş arkadaşlarınız arasında oldukça duygusal ve sezgisel davranabilirsiniz. Yapacağınız sunumlarda veya görüşmelerinizde oldukça yaratıcı olabilir, renkli bir duruş sergileyebilirsiniz.
19 Nisan 2015 Pazar Yengeç Burcu Yorumları   / 19 Nisan 2015 Pazar
Ay Balık burcunda ilerlerken bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, uzak yerlere gitmek, deniz aşırı yolculuklar yapmak isteyebilir, bu yönde planlar geliştirebilirsiniz. Görüş ve fikirlerinizde evrensel değerleri öne çıkartabilir, yaratıcılığınızı ve sezgisel güçlerinizi kullanabilirsiniz.

19 Nisan 2015 Pazar Aslan Burcu Yorumları   / 19 Nisan 2015 Pazar
Ay Balık burcunda ilerlerken karşınıza güçlü kimseleri ve özellikle kadınları çıkartabilir. Sahip olduklarınızı paylaşmak konusunda zorlanabilirsiniz, fedakar ve verici olmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir ve kendinizi kontrol edemediğiniz ve akışa bırakmak zorunda kalacağınız ortamlarda bulabilirsiniz.,
[post_ad]
19 Nisan 2015 Pazar Başak Burcu Yorumları   / 19 Nisan 2015 Pazar
Ay Balık burcunda ilerlerken eşinize, sevgilinize ve bire bir ilişkide olduğunuz diğer kişilere, ortaklarınıza karşı daha duygusal, sezgisel, fedakar ve verici bir tutum içinde olmanız mümkün. Yaratıcılığınızı ve renkli duruş ve kişiliğinizi daha fazla gösterebilirsiniz. Elinizde olmayan durumlara karşı kendinizi akışa bırakmanız, ilişkilerinizi oluruna bırakmanız gerekebilir.

19 Nisan 2015 Pazar Terazi Burcu Yorumları   / 19 Nisan 2015 Pazar
Ay Balık burcunda ilerlerken sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. İlaçlar, tedavi ve terapi yöntemleri ve yolları, diyetler veya rejim programlarıyla ilgilenebilirsiniz. Günlük iş ve koşuşturmalarınız sizi meşgul ederken fazlasıyla titiz ve evhamlı bir tutum sergileyebilirsiniz.

19 Nisan 2015 Pazar Oğlak Burcu Yorumları   / 19 Nisan 2015 Pazar
Ay bugün Balık burcunda ilerlerken kontrolsüz durumlara, elinizde olmayan olaylara, ihmal ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. İletişiminizi, hareketlerinizi ve yapacağınız kısa yolculukları buna göre dikkatle planlamanız gerekebilir. İşin ucunun kaçtığı durumlar karşınıza çıkabilir. Diğer yandan sezgileriniz ve özsezileriniz oldukça güçlü, iletişimde duygusal empatinizi kullanabilirsiniz.

19 Nisan 2015 Pazar Kova Burcu Yorumları   / 19 Nisan 2015 Pazar
Ay Balık burcunda ilerlerken maddi konularda yapacağınız girişimlerde oldukça dikkatli olmalı, riskten uzak durmaya çalışmalısınız. Zira Ay’ın bu geçişi bazı kontrolsüz durumlara, ihmal ve unutkanlıklara, sakarlıklara neden olabilir. Diğer yandan yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bir gün, bundan yararlanabilirsiniz.

19 Nisan 2015 Pazar Balık Burcu Yorumları   / 19 Nisan 2015 Pazar
Ay bugün de burcunuzda seyahatine devam ediyor. Kişisel görünümünüze, tutumunuza, davranışlarınıza odaklanabilir, değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı çok daha etkin bir şekilde kullanmak isteyebilirsiniz. Çevrenizde fark edilebilir, dikkat çekici bir görünüm sergileyebilirsiniz.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski