Tv8 İşte Benim Stilim Ne Zaman Başlayacak 2015-2016

Ekranların fenomen stil, tarz yarışması İşte benim stilim yeni sezon ne zaman başlayacak. 2015-2016 işte benim stilim yarışmacıları kimler olacak.İşte benim stilim all star ne zaman başlıyor?  İşte benim stilim yeni sezonda Tv8 ekranlarında yeni bölümleri ekrana gelmeye devam edecek. İşte benim stilim jürisi değişti mi?


Hafta içi ekranlarda her gün yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi olan yarışma olan İşte Benim Stilim yeni sezona yeni formatı ile başlayacak tüm zamanların en iyi yarışmacılarından oluşacak olan İşte Benim Stilim All Star yakında Tv8 ekranlarında olacak. Yarışmanın seyircisinin aklına ilk gelen sorulardan bazıları İşte Benim Stilim All Star ne zaman başlayacak ve İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları kimler olacak. Geçtiğimiz günlerde 3 Adam adlı programa katılan İşte Benim Stilim sunucusu Öykü Serter izleyenlere müjdeyi verdi ve çok yakında İşte Benim Stilim All Star olarak geleceklerini söyledi. Tv8 ekranlarının sevilen ve izlenen yarışması İşte Benim Stilim finalinden hemen sonra eski yarışmacılar ile iz bırakan yarışmacılar ile İşte Benim Stilim All Star ile geri dönecek.

İşte benim stilim all star jüri üyeliğini Ivana Sert,Nur Yerlitaş,Kemal Doğulu ve Uğurkan Erezin'in yaptığı ve sunumunu Öykü Serter'in yapmaya devam edecek.İşte Benim Stilim All Star yeni sezonda da aynı isimler olacak ve bomba gibi bir giriş yapacak. Tv8 ekranlarında İşte Benim Stilim All Star rüzgarı esecek. Eylül ayında yayınlanacağı beklenen İşte Benim Stilim All Star yarışması Tv8 ekranlarında olacak.

İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları
Son günlerin en çok konuşula konularından birisi de kısa bir süre sonra bitecek olan ve final yapacak olan İşte Benim Stilim yarışması yeni sezona bomba gibi bir formatla ve yarışmacılar ile geri gelecek.Sosyal medyada ve internette en çok konuşulan konulardan diğeri ise İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarının kimler olacağı.

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarının kesin ve net bir şekilde kimler olacağı henüz belli olmasa da edinilen bilgilere göre muhtemel isimler bildirildi. Yarışmanın izleyenlerinden gelen yorumlara göre zaten İşte Benim Stilim All Star'a katılmasını istedikleri isimler zaten belli. Bu Tarz Benim olarak yayınlanan ilk sezondan bu yana gelmiş geçmiş en iddialı yarışmacıları podyumda olması bekleniyor.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski