Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Özeti Golleri

UEFA Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe, Shaktar ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Shakhtar Donetsk golleri, Fenerbahçe Shakhtar Donetsk özeti yazımızın devamında. Fenerbahçe Shakhtar Donetsk ilk karşılaşması 0-0 bitmişti. Fenerbahçe Shakhtar Donetsk karşılaşmasında şampiyonlar ligi vizesini almak için zorlu bir karşılaşmaya çıktı.

 Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Özeti

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk karşılaşması ilk yarısında Shakhtar Donetsk 25. dakikada Olexandr Gladkiy golü ile 1 - 0 öne geçti ve ilk yarı bu şekilde tamamlandı.

Fenerbahçe 43. dakikada gelişen atağında Meireles'in sağ kanattan ceza alanına ortasında müsait durumdaki Sow topa yakın mesafeden kafa vuruşunu yaptı ama yerden seken topu kaleci Pyatov zor da olsa kornere çelmeyi başardı.
İkinci yarıda  Shakhtar Donetsk 64. dakikada penaltı kazandı. Fenerbahçe file bekçisi Volkan sarı kart gördüğü penaltıyı gole çeviren Shakhtar Donetsk durumu 2 - 0 yaptı.
Shakhtar Donetsk 68. dakikada kontra atak sonucunda 3. golü bularak skoru 3- 0 yaptı.

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Özeti, Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Golleri, 5 Ağustos Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Özeti Golleri, Spor

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski